Boka Hämtning - MailWorldMailWorld

BOKA HÄMTNING

Önskas upphämtning av inrikespost? Boka genom att maila support@mailworld.se innan kl 11:00 samma dag som upphämtning, om det är inom Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd. Övriga områden och upphämtning av utrikespost ska bokas senast kl 11:00 dagen innan upphämtning, om inget annat avtalats.
Samtliga dokument som rör hämtning hittar du här. 

 

  • Ange upphämtningsadress
  • Ange antal backar/postvagnar/burar
  • Ange mellan vilka tider materialet kan hämtas upp

Så funkar Mailworld

safunkar

Mailworld använder främst Posten och Bring Citymail för distribution inrikes, och stora europeiska postverk för distribution utrikes.

Mailworld har en slimmad och effektiv organisation, ett gediget nätverk av leverantörer, egna sorteringsmaskiner och ett eget system för portooptimering. Samma trygga posttjänst, fast till betydligt lägre priser både inrikes och till utlandet.

Så funkar Mailworld

Mailworld använder främst Posten och Bring Citymail för distribution inrikes, och stora europeiska postverk för distribution utrikes. Mailworld har en slimmad och effektiv organisation, ett gediget nätverk av leverantörer, egna sorteringsmaskiner och ett eget system för portooptimering. Samma trygga posttjänst, fast till betydligt lägre priser både inrikes och till utlandet.

  • Internationell post - upp till 50%

  • Ekonomibrev - enstyck 10%

  • Osorterade sändningar - ekonomibrev 10%

Mailworld erbjuder marknadens lägsta priser på osorterad inrikespost och på utrikespost. Detta kan vi göra genom ett gediget nätverk av leverantörer, en slimmad och effektiv organisation samt tillgång till unika egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem.

Vi erbjuder tjänster som är enkla att använda utan att kunden behöver ändra sina rutiner. Mailworld ligger i framkanten för tjänster som erbjuds på den nationella och internationella postmarknaden och vi söker ständigt nya vägar för att utveckla vår bransch och göra den mer kundanpassad.

Mailworld har ett tydligt kundfokus där arbetssättet präglas av flexibla, engagerade och problemlösande medarbetare. Du får en dedikerad kontaktperson som alltid är nåbar när du behöver hjälp.

KONTAKTA OSS

Instrumentvägen 29, 126 53 Hägersten
Växel: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
gbg  Åbäcksgatan 6, 431 67 Göteborg
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
malmo  Krusegatan 21, 212 25 Malmö
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se