Internationell post - MailWorldMailWorld

int_rund INTERNATIONELL POST

Gör besparingar på din internationella post utan att behöva ändra några rutiner, och spara upp till 50% med en skräddarsydd lösning. När Mailworld sköter dina internationella försändelser får du samma distributionskvalitet och trygghet som när du anlitar ett internationellt postverk. Skillnaden är att vi har lägre priser och en dedikerad personal som förstår kundernas behov.

VÅR TJÄNST I KORTHET:

Mailworld erbjuder dig det mest prisvärda och kundvänliga alternativet för internationell brevdistribution.
Med oss sparar du upp till 50%* på portot samtidigt som du får en flexibel och kunnig partner att arbeta med.
*Priset påverkas av sändningens volym, vikt, frekvens, destination och format.
 

Vi möjliggör våra rabatter genom vårt unika portooptimeringssystem samt ett nära samarbete med flertalet europeiska postverk.
Vi är en effektiv postoperatör som står på kundens sida.

Kontakta oss för offert!  Ring 08-28 34 63

Så funkar Mailworld

safunkar

Mailworld använder främst Posten och CityMail för distribution inrikes, och stora europeiska postverk för distribution utrikes.

Mailworld har en slimmad och effektiv organisation, ett gediget nätverk av leverantörer, egna sorteringsmaskiner och ett eget system för portooptimering. Samma trygga posttjänst, fast till betydligt lägre priser både inrikes och till utlandet.

Så funkar Mailworld

Mailworld använder främst Posten och CityMail för distribution inrikes, och stora europeiska postverk för distribution utrikes. Mailworld har en slimmad och effektiv organisation, ett gediget nätverk av leverantörer, egna sorteringsmaskiner och ett eget system för portooptimering. Samma trygga posttjänst, fast till betydligt lägre priser både inrikes och till utlandet.

Mailworld erbjuder marknadens lägsta priser på osorterad inrikespost och på utrikespost. Detta kan vi göra genom ett gediget nätverk av leverantörer, en slimmad och effektiv organisation samt tillgång till unika egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem.

Vi erbjuder tjänster som är enkla att använda utan att kunden behöver ändra sina rutiner. Mailworld ligger i framkanten för tjänster som erbjuds på den nationella och internationella postmarknaden och vi söker ständigt nya vägar för att utveckla vår bransch och göra den mer kundanpassad.

Mailworld har ett tydligt kundfokus där arbetssättet präglas av flexibla, engagerade och problemlösande medarbetare. Du får en dedikerad kontaktperson som alltid är nåbar när du behöver hjälp.

KONTAKTA OSS

Instrumentvägen 29, 126 53 Stockholm
Växel: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
gbg  Åbäcksgatan 6, 431 67 Göteborg
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
malmo  Krusegatan 21, 212 25 Malmö
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se