Kontorspost - MailWorldMailWorld

wrold_icon_sv KONTORSPOST

Kontorspost är enstycksförsändelser som har varierande format och olika vikt. Alla typer av brev kan skickas som kontorspost, allt ifrån fakturor till försändelser med produkter i. Posten skickas från företag och andra organisationer. Vår kontorsposttjänst är billigare än Postens men också smidigare, då du slipper att väga, räkna eller frankera breven.

 

MED MAILWORLD FÅR DU:

LÄGRE STYCKPRIS

Du får lägre styckpris på ekonomibrev och utrikespost, jämfört med Postens ordinarie priser.

FÖRBÄTTRAD LIKVIDITET

Du som idag skickar kontorspost via frankostämpling (frankering med egen frankeringsmaskin) får ett fördelaktigare upplägg. Du slipper att betala för dina försändelser i förskott då vi fakturerar i efterskott för den post du skickar.

ENKLARE HANTERING

Du slipper frankera dina ekonomibrev. Vi tar hand om det åt dig.

MILJÖANPASSAD HANTERING

Ökad andel ekonomibrev betyder lägre miljöbelastning eftersom B-post ger ett lägre koldioxidutsläpp än ett A-brev. Dessutom prioriterar vi i möjligaste mån leverantörer som miljökompenserar sin distribution.

VI HÄMTAR ALL KONTORSPOST

A-post, ekonomibrev och utrikesbrev om så önskas.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!  RING 08-28 34 63

SÅ HÄR FUNGERAR DET:

 

 

 bil

Mailworld hämtar din kontorspost (både A-post, ekonomibrev och utrikespost) en gång per dag. Kontorsposten ska precis som vanligt delas upp mellan A-post, ekonomibrev samt utrikespost. Ekonomibreven och utrikesbreven behöver endast läggas i Mailworlds egna backar tillsammans med en följesedel med ditt kundnummer och datum. Ingen vägning eller räkning av breven krävs. A-posten ska ligga färdighanterad i Postens backar, d v s förfrankerade eller påtryckt portobetalt-stämpel med medföljande följesedel enligt Postens anvisningar.

 

 mek

All kontorspost distribueras sedan genom Mailworlds produktion. Ekonomibreven samt utrikesbreven vägs, räknas och prissätts enligt Mailworlds prislista. A-posten lämnas in på kundens egna kundnummer hos Posten.

 

 vagn

Ditt företag faktureras i efterskott för de försändelser som du skickar genom Mailworld.

Så funkar Mailworld

Mailworld använder främst Posten och CityMail för distribution inrikes, och stora europeiska postverk för distribution utrikes. Mailworld har en slimmad och effektiv organisation, ett gediget nätverk av leverantörer, egna sorteringsmaskiner och ett eget system för portooptimering. Samma trygga posttjänst, fast till betydligt lägre priser både inrikes och till utlandet.

Mailworld erbjuder marknadens lägsta priser på osorterad inrikespost och på utrikespost. Detta kan vi göra genom ett gediget nätverk av leverantörer, en slimmad och effektiv organisation samt tillgång till unika egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem.

Vi erbjuder tjänster som är enkla att använda utan att kunden behöver ändra sina rutiner. Mailworld ligger i framkanten för tjänster som erbjuds på den nationella och internationella postmarknaden och vi söker ständigt nya vägar för att utveckla vår bransch och göra den mer kundanpassad.

Mailworld har ett tydligt kundfokus där arbetssättet präglas av flexibla, engagerade och problemlösande medarbetare. Du får en dedikerad kontaktperson som alltid är nåbar när du behöver hjälp.

KONTAKTA OSS

Instrumentvägen 29, 126 53 Hägersten
Växel: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
gbg  Åbäcksgatan 6, 431 67 Göteborg
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
malmo  Krusegatan 21, 212 25 Malmö
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se