Osorterade sändningar - MailWorldMailWorld

osort_rund OSORTERADE SÄNDNINGAR

Med osorterade sändningar menas postvolymer överstigande 800 försändelser, utan krav på sortering. Försändelserna ska ha samma format och skillnaden i vikt mellan lättaste och tyngsta försändelserna får vara max 30 gram. Mailworld erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för osorterade ekonomisändningar med minst 800 st försändelser. Försändelserna delas normalt ut på 1-4 arbetsdagar och vi erbjuder våra kunder en bra besparing jämfört med Posten.

 

4 FÖRDELAR FÖR DIG SOM KUND:

PRIS

Besparing på dina osorterade ekonomibrevssändningar, jämfört med Postens ordinariepris. Priset baseras på att ca 50% kan delas ut av CityMail (kan justeras om kraftiga avvikelser förekommer).

ENKELHET

Vi kräver inga förändringar i befintliga rutiner och ställer inga krav på sortering.

KONTAKTPERSON

Personlig och snabb service – en dedikerad kontaktperson tar hand om alla frågor.

KOSTNADSFRIA RETURER

Kostnadsfri eftersändning av försändelser inom Sverige. Ej levererbara försändelser samt försändelser med ny adress utanför Sverige returneras till kund.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!  RING 08-28 34 63

Så funkar Mailworld

safunkar

Mailworld använder främst Posten och CityMail för distribution inrikes, och stora europeiska postverk för distribution utrikes.

Mailworld har en slimmad och effektiv organisation, ett gediget nätverk av leverantörer, egna sorteringsmaskiner och ett eget system för portooptimering. Samma trygga posttjänst, fast till betydligt lägre priser både inrikes och till utlandet.

Så funkar Mailworld

Mailworld använder främst Posten och CityMail för distribution inrikes, och stora europeiska postverk för distribution utrikes. Mailworld har en slimmad och effektiv organisation, ett gediget nätverk av leverantörer, egna sorteringsmaskiner och ett eget system för portooptimering. Samma trygga posttjänst, fast till betydligt lägre priser både inrikes och till utlandet.

Mailworld erbjuder marknadens lägsta priser på osorterad inrikespost och på utrikespost. Detta kan vi göra genom ett gediget nätverk av leverantörer, en slimmad och effektiv organisation samt tillgång till unika egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem.

Vi erbjuder tjänster som är enkla att använda utan att kunden behöver ändra sina rutiner. Mailworld ligger i framkanten för tjänster som erbjuds på den nationella och internationella postmarknaden och vi söker ständigt nya vägar för att utveckla vår bransch och göra den mer kundanpassad.

Mailworld har ett tydligt kundfokus där arbetssättet präglas av flexibla, engagerade och problemlösande medarbetare. Du får en dedikerad kontaktperson som alltid är nåbar när du behöver hjälp.

KONTAKTA OSS

Instrumentvägen 29, 126 53 Hägersten
Växel: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
gbg  Åbäcksgatan 6, 431 67 Göteborg
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se
malmo  Krusegatan 21, 212 25 Malmö
 Telefon: +46 (0) 8 – 28 34 63
 E-post: support@mailworld.se