Vi söker Säljare / Hunter

06/02/2017 Uncategorized Kommentarer inaktiverade för Vi söker Säljare / Hunter

 

Vi söker marknadens bästa säljare/hunter till Mailworld

 Mailworld är en nytänkande utmanare.

 Mailworld är ett alternativ till de stora, ofta statligt ägda, postverken. Genom vårt oberoende kan vi hitta nya, kostnadseffektiva lösningar för att distribuera post. Vi har funnits sedan 2003 på marknaden för internationell post och är sedan 2010 en registrerad postoperatör med tillstånd från Post- och Telestyrelsen att bedriva brevbefordran också på inrikesmarknaden.

 Mailworld har ett kraftfullt erbjudande till företag runt om i Sverige med upp till 50% i kostnadsbesparingar på portot. Mailworld förändrar en traditionell marknad med moderna, relevanta och prisvärda lösningar.

 

Det här ingår i rollen

Vi arbetar i ett professionellt och produktivt team där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj och som vill och kan arbeta med nykundsbearbetning. För att lyckas behöver du ha ett högt driv samt vara strukturerad. Du kommer spela en avgörande roll i Mailworlds framgång.

 

Bakgrund och erfarenhet

 Du har erfarenhet av att ha jobbat med försäljning sedan tidigare med väldokumenterade försäljningsresultat. Du definierar dig själv som just säljare. Du är bekväm i svenska och engelska i såväl tal som skrift och besitter ett bra ordförråd och verbal förmåga. I vår värld så kommer 100 % av ett företags intäkter från försäljning.

 

Dina Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som säljare/hunter innebär att ringa utgående samtal till både befintliga och nya kunder. Du kommer att på bästa sätt förklara och beskriva Mailworlds tjänster till kunder och beslutsfattare på ett professionellt sätt. Ditt arbete innebär att du aktivt kommer bidra till att uppnå de gemensamma målen och till en god arbetskultur.

 

Personliga egenskaper

 Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du bör gilla struktur och ordning. Du förväntas kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och skriftligt på ett professionellt sätt är en självklarhet. Vi söker dig som i alla lägen vill bli bäst på det du gör, älskar att vinna, är riktigt hungrig på att lära dig nya saker och är redo att ta nästa steg till/inom B2B-försäljning. Mailworld har en handfull värderingar som leder dem på rätt väg mot deras högt satta mål; Vi är flexibla och öppna. Vi drivs av att agera, utmana och alltid leverera med fokus på kvalitet. Mailworlds värderingar är din nyckel till framgång.

 

Det här erbjuder vi dig

 Det här är en affär som är högt prioriterad och det är tillväxt i stora tal som gäller de närmaste åren. Det innebär att du kommer att vara med på en spännande resa i att utveckla en affär som tar marknadsandelar. Kulturen är nytänkande och dynamisk, och du får möjlighet att jobba med drivna människor som alla vill samma sak – att bli förstahandsvalet framför PostNord.

Vi sitter i attraktiva lokaler i Epicenter på Mäster Samuelsgatan 36 i centrala Stockholm. Du erbjuds en marknadsmässig grundlön samt en generös provisionsmodell. Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Tjänstemobil, friskvårdsbidrag och bärbar dator ingår i tjänsten.

 

Vi ser fram emot att träffa dig!

 Vi träffar kandidater och intervjuar fortlöpande för denna tjänst, så skicka din ansökan redan idag! Vid frågor eller funderingar kontakta Michél Anbratt, michel.anbratt@mailworld.se eller ring

0768-96 62 70.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Typ

Heltid


About the author -